Barida Hotel's ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na Katılacak

Isparta'nın ilk 5 Yıldızlı Oteli olan Barida Hotels ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na Katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2013 18:25
Barida Hotel's ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na Katılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2013’te Türkiye’ye gelecek turist sayısını 33 milyon olarak hedefledi, Isparta'nın ilk 5 Yıldızlı Oteli olan Barida Hotels'de Isparta'nın Kültürel zenginlikleri tanıtmak amacı ile ; 6-10 Mart 2013 de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı organizasyonu olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.

187 ülke, 10 bin 644 katılımcı, 113 bin turizm profesyoneli ve 60 bin tatilcinin ziyaret ettiği Fuarda Yer Alacak.

Konu ile ilgili Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör ve Barida Rose Spa Merkezi İşletmecisi Burak Akpınar iştirak edecekleri Fuar ile ilgili olarak şu bilgileri verdiler.

"187 ülke, 10 bin 644 katılımcı, 113 bin turizm profesyoneli ve 60 bin tatilci ziyaretiyle ve 94 ülkeden 7 bin gazetecinin katılımıyla dünyanın en fazla ziyaret edilen turizm fuarı olma unvanını elinde tutan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'dır.

1966'dan bu yana gerçekleştirilen ve bu yıl 47'ncisi düzenlenecek fuarda Isparta'nın en iyi şekilde tanıtımı adına bu fuar ve organizasyona katılım planlandı. Isparta gibi turizmde çok önemli potansiyeli olan bir kentin bu fuarda yer alması bizim için bir görevden öte büyük bir sorumluluktur. Biz de kültür ve inanç turizminde büyük potansiyeli olan Isparta'yı Alman turizmi başta olmak üzere dünya turizm piyasasına en iyi şekilde sunmanın hazırlıklarını yapıyoruz.

Son 6 ayda yurt içi ve yurt dışında birçok büyük turizm organizasyonuna Barida Hotels ve Isparta güçlü bir şekilde katılım ve tanıtım sağladı. Isparta'nın ve Barida Hotels'in bu tanıtım çalışmalarıyla çok kısa sürede kültür ve inanç turizminde hak ettiği yerlere geleceğini düşünüyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum