Barida Konserlerle Isparta Gece Hayatına Damga Vuruyor

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği organizasyonlarla Isparta’da eğlence hayatına damga vuran Barida Hotel’s yeni yılda bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2013 16:06
Barida Konserlerle Isparta Gece Hayatına Damga Vuruyor

Cuma akşamı Zakkum ve ertesi gün Öğretmenler Günü’ne özel yemekli eğlence düzenleyen Barida misafirleri eşsiz bir gece yaşattı.

Discorium’da gerçekleşen Zakkum konseri büyük ilgi gördü. Ünlü DJ’lere ve isimlere ev sahipliği yapan mekan, bu defa da ünlü Rock grubu Zakkum’u ağırladı. Ayrıca 10 Aralık’da düzenlenecek Mabel Matiz konseri şimdiden büyük ilgi görüyor, bilet satışları hızla devam ediyor. Cumartesi akşamı ise Gül Balo Salonu, öğretmenler günü için özel olarak düzenlenmiş olan muhteşem geceye ev sahipliği yaptı. Gecede öğretmenlere özel sürpriz hediye çekilişleri ve ardından sahne alan Fuat, ünlülerin taklidini yaparak misafirleri hem sesiyle coşturdu hem de esprileriyle güldürdü.

Unutulmaz akşamlara ev sahipliği yapan Barida, 2014 yılının ilk organizasyonlarına ait sürprizlerin ipuçlarını da şimdiden veriyor. “Biz misafirlerimize geçen yılki gibi tekrar hatırlarda kalacak yılbaşı için kolları sıvadık” diyor. Bununla ilgili reklam çalışmalarının startının verildiğini, sosyal medyada duyuruların ve şimdiden rezervasyonların başladığını belirtiyor.

Sürpriz hediyelerin yanı sıra, Yılbaşı gecesinin sürpriz isimleri, o güne özel leziz gurme menüleri ve otelin tüm alanlarında eğlencenin alternatiflerini en uygun fiyata sunduklarını söylüyor. Geceye katılan misafirlere özel konaklama paketi oluşturduklarını ve son derece uygun fiyatta sunulduğunu önemle vurguluyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyonlar için; “gerek web sitemizden, gerekse her alanını etkin olarak kullandığımız sosyal medyadan bizi takip ederek öğrenebilirler” diyen Barida Hotels Ailesi, işine olan heyecanını bir kez daha ortaya koyuyor. Eğlence severler, 2014 yılına bomba gibi giriş yapmak isteyenler; şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.