Barida Otel's Artık Tatil Sepetinde

5 yıldızlı otelin hizmete girmesiyle de birlikte iç turizm hareketliliği başladı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2012 13:33
Barida Otel's Artık Tatil Sepetinde

ETS gibi büyük acenteların hafta sonu tatil sepeti içerisinde yer alan Isparta, internet üzerinden tatil satışı yapan sitelerin de listesinde yer alıyor. Barida Hotels, Isparta’nın ve turizm değerlerinin tanıtımı için aralıkta İzmir Turizm Fuarı'na, ocak ayında da Emitt 2013'e katılıyor.

Isparta’nın artan iç turizm hareketliliğinden faydalanması yönünde yıllar öncesinden başlatılan çalışmalar yeni yeni mevyesini yeriyor. Antalya'ya yakınlığı nedeniyle yazın gelen yabancı ve yerli turist pastasından, kışın da kayak başta olmak üzere diğer sportif faaliyetlerin yarattığı hareketlilikten faydalanmak isteyen Isparta, 5 yıldızlı otelin de faaliyete geçmesiyle bu hedefine daha da yaklaştı. Yabancı ve yerli turist çekmek için acentelerle temasa geçen Barida Hotels, Isparta’yı hafta sonu tatil sepetlerine dahil ettirdi. Özellikle son zamanlarda artan internet üzerinden tatil satışların da Isparta sepeti de bulunuyor.

Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, Isparta’ya mutlaka yerli ve yabancı turistin çekilmesi gerektiğini söyledi. Isparta’nın mevcut olan iç turizm pastasına talip olmak İçin oteli yapmadıklarının altını çizen Öngör, ulusal ve uluslararası boyutta faaliyet gösteren acentelerle sürekltemas halinde olduklarını anlattı. İnternet üzerinden satış yapan sitelerin de Barida Hotels konaklamalı Isparta programını 'tatil sepeti'ne dahil ettiğini kaydeden Öngör, kışın kayak sezonunun da baúlamasıyla ciddi bir hareketlilik beklediklerini bildirdi. Öngör, kayak için gelen misafirler ve iş seyahatleri dolayısıyla kış sezonunda yüzde 90 doluluğa ulaşmayı öngördüklerini bildirdi.

Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Öngör, Isparta’nın ve otelin tanıtımı için fuar organizasyonlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Öngör, aralık ayında düzenlenecek İzmir Turizm Fuarı'nda, ocak ayında da Emitt- 2013'de stant açacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.