Barida Ramazan Ayına Hazır

Barida Hotel’s Roof Restoran, Hazar Restoran ve yazlık terasla ramazan lezzetlerinin unutulmaz tatlarıyla Ramazan ayına hazır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2013 12:22
Barida Ramazan Ayına Hazır

Ramazan ayına özel menüler oluşturan Barida Hotel’s, cazip fiyatlarla zengin menü seçenekleri sunuyor.

9 Temmuz’dan itibaren İslam aleminin en önemli ve en bereketli ayı olan bir Ramazan ayına daha giriyoruz. Herkes 11 ayın sultanını heyecanla ve en iyi şekilde karşılamayı planlıyor.

Isparta’mızın ilk ve tek beş yıldızlı oteli olan Barida Hotels de huzur ayına yönelik hazırlıklarını tamamladı. Barida, iftar için tüm misafirlerine açık büfe ve set menü seçeneklerini sunmaya başladı bile. Barida’nın ödüllü aşçısı geleneksel ramazan lezzetlerini unutulmaz tatlara dönüştürüyor.

İftarda Roof Restoran, Hazar Restoran ve yazlık terasta hizmet verecek olan Barida, ister ailenizle ister dost ve akrabalarınızla sizleri zengin menülerle buluşturacak. Barida ailesi bu defa da Ramazan ayı için özel menüler oluşturuyor ve Isparta’da ilk defa iftar yemeğini canlı tasavvuf müziği eşliğinde açık büfe olarak sunuyor.

Barida, Ramazan ayına cazip fiyatlarla, zengin menü seçenekleri ve leziz yemekleriyle giriş yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.