Barida Starların Evi Haline Geldi

Barida Hotels, dünyaca ünlülerin ve starların evi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2013 12:04
Barida Starların Evi Haline Geldi

Süleyman Demirel Üniversite’sinin düzenlemiş olduğu dev konser organizasyonun starları ve Organizasyon sahipleri, TGRT Euro “Sektöründe Başaranlar” Programı’nın yapımcı ve sunucusu Belma Belen Barida’da konakladılar.

3 Nisan Türkiye’nin ünlü pop sanatçılarından Sıla ve 4 Nisan SDÜ’de sahne alan Dünya Starı Inna Isparta’ya gelerek SDÜ gençlerine ve sanatçı hayranlarına büyük heyecan yaşattı. Ayrıca bu dev organizasyonu yapan Duygu Ajans Genel Müdürü Servet Şan’ın Isparta’lı oluşu ve Dünya’yı Isparta sınırları içerisine taşımış olması da ayrıca bir gurur kaynağı oldu.

Inna otelden çok memnun kaldığını özellikle Roof Restoranda yediği akşam yemeğinin çok leziz olduğunu belirtti. Cuma günü öğle saatlerinde Eğirdir Kaymakam’ı Yalçın Yılmaz Barida Hotels’in lobisinde Dünya starı Inna’ya Eğirdir elması ikram etti. Ardından SDÜ gençleriyle fotoğraf çekilen Inna Barida’dan keyifle ve güzel hatıralarıyla ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.