Barida’da İki Etkinlik Birden

Isparta’nın ilk ve tek beş yıldızlı oteli Barida Hotels’de iki etkinlik birden düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2013 12:53
Barida’da İki Etkinlik Birden

22 Kasım Cuma akşamı Barida Discorium ünlü grup Zakkum’u ağırlayacak ve grup hayranlarını doyasıya eğlendirecek.

Barida Öğretmenler Günü için çok özel bir program hazırladı. 23 Kasım Cumartesi akşamında zengin menüsüyle misafirlerine ev sahipliği yapacak olan Barida Hotels, öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Öğretmenler günü etkinliğiyle ilgili bilgiler veren Barida Hotels yönetimi “Keyifli bir akşam yemeği eşliğinde eğlenceli ve coşkulu anlar sizleri bekliyor. Leziz yemeklerden oluşan zengin menü sadece 40 TL ile beş yıldız atmosferini konuklarına sunacak. “ Yeter ki bizi var eden öğretmenlerimiz keyifli bir akşam geçirsin!” misyonu ile hareket eden otel yönetimi misafirlere başka fırsatlar da sunuyor.

Sürpriz hediye çekilişlerinin yanında sadece geceye katılan misafirlere ait konaklama ücretleri de minimum seviyeye çekilerek, iki kişilik odada ikinci kişi ücretsiz oda fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Bu özel oda fiyatına ayrıca SPA kullanımı, hamam, havuz, sauna ücretsiz olacak ve ertesi gün geç çıkış imkânı sağlanacak. Üstelik eğlenceye gecenin ilerleyen saatlerinde de devam etmek isteyenlere Discorium girişi ücretsiz. Eğlence sevenler sabaha dek eğlenebilecekler.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.