Barida’dan 5 Yıldızlı Yılbaşı Gecesi

Kurulduğu günden bugüne Isparta’da önemli etkinliklere imza atan Isparta’nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Barida Hotels’de unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sizleri bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 12:21
Barida’dan 5 Yıldızlı Yılbaşı Gecesi

Yılbaşı akşamında 5 ayrı mekanda 5 ayrı program hazırlayan Barida Hotels, müşterilerine 5 yıldızlı bir yılbaşı programı sunuyor.

Yılbaşı gecesi müşterilerine 5 ayrı paket sunan Barida Hotels, 28 Aralık’a kadar yapılan rezarvasyonlarda da yüzde 20 indirim sunuyor.

Yılbaşı gecesinde, Iris Pup, Yılbaşı Galası, Roof Restaurant, Barida Discorium ve Çocuk paketi olmak üzere 5 ayrı paket sunan Barida Hotels, düzenlenen bu programlara ek olarak, brunch paketide hazırladı.

Yılbaşında çocukları unutmayan Otel yönetimi çucuklu ailelere yönelik eğlence programı hazırladı. 4-12 yaş arasında oluşturulan programda palyaçodan, çizgi filme kadar birçok etkinlikle çocukların yılbaşı gecesinde doya doya eğlenmelerini sağlayacak.

Sürpriz çekilişler ve showların yer alacağı Yılbaşı Galasında ise, birbirinden farklı etkinliklere sahne olacak. Gül Balo Salonunda düzenlenecek Yılbaşı Galasında Esra ve Gökhan ile He-Jazz Orkestrası, Grup Ahenk Fasıl, A.Levent Yüksel ve Orkestrası, Resident DJ Lütfi, Piyanist Nimet sahne alacak.

Star Akademi Burak ve Orkestrası sahne alacağı Iris Pub’da ise eğlence hız kesmeden devam edecek.
Resident DJ. Lütfi ve DJ. Dejavu’nun sahne alacğı Discorium’da ise birbirinden farlı showlarla geceye renk katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.