Barida’nın Gururu

Barida Hotels Isparta, Perşembe günü hayallerinin, hizmetinin ve hedeflerinin yolunda; Ticaret ve Gümrük Bakanı Sayın Hayati Yazıcı’nın teşrifleriyle onurlandı.

Yayınlanma:
Barida’nın Gururu

Sami Altınkaya’nın sunuculuğunu yaptığı Bloomberg HD Kanalı Çıkış Yolu Programı’nın canlı yayınından hemen sonra; IGSİAD Isparta Genç İşadamları Derneğinin düzenlemiş olduğu program Barida Hotels Gül Balo Salonu’nda önemli protokollerimizden, başta Sayın Bakan Hayati Yazıcı, Isparta AKP Millet Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Memduh OĞUZ ‘un katılımıyla gerçekleşti. Isparta İş adamlarının birlik ve beraberliğinin simgelendiği bu programda, IGSİAD’ın hazırlamış olduğu Yılın İşadamları Ödülleri Bakan Yazıcı tarafından sahiplerine verildi.
Yılın Girişimci İşadamı ödülü Barida Hotels Isparta’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sami Öngör’e, Otelin TSE Garanti Belgesi de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Serkan Öngör’e Bakan Yazıcı tarafından takdim edildi. Yılın ekonomiye değer katan şirketi ödülü IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin ŞenolL’a, Yılın Sanayi Kuruluşu ödülü ÜNMAK Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlüsoya takdim edildi. Barida’da konaklayan Bloomberg Çıkış Yolu sunucusu Sami Altınkaya otelin onur defterine “Anadolu’da beni en çok duygulandıran olay, doğup büyüdüğüm yere yatırım yapmak, hizmet etmek. Gerçek vatanseverlik ve milliyetçilik budur! Ellerinize sağlık. Kendimi İstanbul’da hissettim. En büyük artınız ise güler yüzlü personeliniz. İşte bunu bulmak kolay değil…” belirterek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.