Barida’ya Hayran Kaldılar

Isparta’yı tanıtmak, mevcut potansiyelini bildirmek için geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen yabancı turistler Barida Hotels’e hayran kaldılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2013 15:17
Barida’ya Hayran Kaldılar

Gezi kapsamında Barida Hotels’de konaklayan yabancı turistler, Isparta’nın doğal güzelliklerine hayran oldular.

Türkiye’nin büyüyen turizm pazarı aynı zamanda yabancıların yaşamlarını sürdürmek için ülkemizi tercih etmesine neden oluyor. Isparta’nın hemen yanındaki Antalya ve de özellikle Alanya, yabancıların Türkiye’ye yerleşmek için en çok tercih ettiği bölgeler sıralamasında ilk sıralarda yerini alıyor. Gittikçe turizm çeşitliliği artan ülkemize farklı ülkelerden gelerek Alanya’ya yerleşenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Isparta’yı tanıtmak, mevcut potansiyelini bildirmek için Turizm İl Müdürlüğü ile koordinasyonlu bir organizasyon gerçekleştirildi. Alanya’da yaşayan Yabancı uyruklu Turistlerin temsilcileri Isparta’nın tanıtım turu için geldiler ve Turizm İl Müdürlüğü eşliğinde Isparta turu gerçekleştirildi. Organizasyonun içinde yer alan Barida Hotels’de Turistlere ev sahipliği yaptı.

Barida Hotels Isparta’da konaklayan misafirler, otelin bütün mekanlarını gezdiler. Otelden ayrılırken de hizmetinden ve böyle bir organizasyona dahil olmasından dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek ayrıldılar. Bu tip organizasyonlarda, Isparta’nın tanıtımı adına her ne varsa Barida Hotels her zamanki gibi yerini almaya hazır görünüyor. Barida ile birlikte 5 yıldız standardını yakalayan Isparta bu yabancılara yönelik düzenli tur fırsatlarını masaya yatırmak için alternatifleri tartışmaya başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum