Barikat Eleştirisi

Barikat Eleştirisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2019 15:35
Barikat Eleştirisi

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında kaldırım üzerine güvenlik gerekçesiyle konulan polis barikatları İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Burak Akşahin'in tepkisine sebep oldu.

Akşahin, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara; "Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ISPARTA’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında protokol ve tören alanı etrafına polis barikatı çekilmesinin mantığını kimse izah edemez bana. Ulusumun özgürlüğünü kazandığı Cumhuriyet bayramında, milletin özgürlüğünden neden bu kadar korkulurda barikat çekilir, hiçbir neden bunu izah edemez bana. Isparta halkının ne gibi bir taşkınlık yada hangi fiilde bulunabileceğini düşündünüzde halkla Mehmetçiğin, bayrağın, sancağın, protokolün, halkın içinden seçilenlerin arasına barikat çekme ihtiyacı duydunuz? Hiçbir gerekçe anlatamaz bunu bana. Bu milletin özgürlünü kısıtlamaya çalışan, Cumhuriyet bayramında bile milleti ayrıştırmaya devam etmek isteyen zihniyete yazıklar olsun diyorum" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.