Barla'da Halk Ayaklandı!

Barla'da Halk Ayaklandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2017 17:01
Barla'da Halk Ayaklandı!

Barla’da genişletme yolu kapsamında tamamen yolun kapatılmasına sitem eden vatandaşlar ile müteahhit arasında gerilimli anlar yaşandı.
  
                Barla’da dün gerilimli anlar yaşandı. Barla ana girişinde yapılan genişletme yolu çalışmalarında yolunun tamamen kapatıldığın ve halkın geçiş yolunun kısıtlandığı gerekçesiyle halkla müteahhit ve işçiler arasında olayların yaşandığı öğrenildi.

                Halk ova ve tarlaya gittikleri yolun kapatıldığını iddia edilerek, müteahhide tepki gösterdiler. Kepçeleri durduran 50-60 kişilik grup, günlük hayatı etkilediği için müteahhitlere sitem ettiler.

                Akdeniz muhabirini arayan Barlalı vatandaşlar, “Barla’ya ana girişinden aşağıya giden ova yolunu kapattılar.  Yol genişletiyoruz  kavşak yapacağız diye. Bu yol herkesin bağ ve bahçeye gidiyor. En işlek yok. İniş çıkış yok. En azından kısa sürede bitirebilir. Ya da yolun kenarından boşluk bırakarak halkın günlük hayatını engellemeyebilirlerdi. Bundan dolayı tepki gösterdik. Buradan yetkililere bu konuda çağrıda bulunuyoruz. Bir an önce düzenlenme ve yol çalışmaları yapılsın” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.