BARO’dan Ankara Çıkarması

BARO’dan Ankara Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2018 09:24
BARO’dan Ankara Çıkarması

Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, yönetim kurulu Ankara çıkarması yaptı. Anıtkabir ziyareti ile başlayan Ankara temaslarında heyet ilk ziyaretini Adalet Bakanı Abdül Hamit Gül'e yaptı. 

2 saat süren görüşmede Isparta Barosu, savunma mesleği ve meslektaşları adına çok önemli taleplerde bulundular. Mesleki sorunlar Bakan Gül'e yazılı olarak da sunuldu. 

Isparta Baro Heyeti, daha sonra Bakan Yardımcıları Av. Hilmi Bilgin ile Cengiz Öner'i ziyaret etti. 

Isparta Barosu Başkanı Gökmenoğlu ve beraberindekiler daha sonra TBMM'ye geçtiler. İlk ziyaret TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'e yapıldı. Meslektaşların hukuki sorunları ve kamu avukatlarıyla ilgili taleplerini ileten Gökmenoğlu, Bilgiç'ten Isparta'ya vergi mahkemesinin kurulması için destek istedi. 

Baro Heyeti, Milletvekili Recep Özel'i ziyaretinde de Vergi Mahkemesi talebini yeniledi. Baro Heyeti, İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur ile Afyon Milletvekili Av. Ali Özkaya'ya da nezaket ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.