Başarılarla Dolu 14 Yıl!

Başarılarla Dolu 14 Yıl!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2018 13:24
Başarılarla Dolu 14 Yıl!

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi göreve geldiği günün 14. Yıl dönümü olan 28 Mart 2018 tarihinde bir program düzenledi. Ünverdi, başarılarla geçen 14 yılı anlattı. 

Belediye Düğün Salonunda organize edilen programa AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, AK Parti Uluborlu İlçe Başkanı Mehmet Dursun, 14 yıllık başkanlık döneminde Ünverdi’yi yalnız bırakmayan gönül dostları, eski meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, belediye personeli ve esnaflar katıldılar.

Saat 20.00’da başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ünverdi, 28 Mart 2004 tarihinde başladığı belediye başkanlığı serüvenin ilk zamanlarında hayatta olan ve şuan aramızda olmayan gönül dostlarına Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı. 

14 yıllık Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte yapılan projeleri hatırlatan Ünverdi o kadar büyük işlere imza attık ki yaptığımız çoğu projeyi bugün hatırlamıyoruz bile dedi. Konuşmasının son kısmında 3 dönemdir yaptığı belediye başkanlığı görevinde kendisinden desteklerini esirgemeyen AK Parti Isparta Milletvekillerine, AK Parti Isparta İl Başkanlarına, İl Genel Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine, Belediye Personeline ve Uluborlu Halkına teşekkür etti. 

Sonrasında kürsüye çıkan İl Başkanı Zabun ise 3 dönemdir halkın desteğini almanın kolay bir iş olmadığına değinerek AK Partiye ve Uluborlu’ya verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Ünverdi’ye teşekkür etti.

Programın son kısmında İl Başkanı Zabun, Başkan Ünverdi ve İlçe Başkanı Dursun 14 yıllık süreçte yapılan projelerde emekleri bulunan eski meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski gençlik kolları başkanları, eski kadın kolları başkanları ve şu an görevde olan yönetim üyelerine hediye takdim ettiler. Sonrasında yapılan yemek ikramıyla program sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.