Başarılı Personel Ödüllendirildi

Başarılı Personel Ödüllendirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 18:50
Başarılı Personel Ödüllendirildi

Isparta Valisi Vahdettin Özkan tarafından olayların aydınlatılmasında ve şüphelilerin yakalanmasında üstün gayret ve başarı gösteren emniyet mensuplarını ödüllendirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzün 22.01.2015-10.02.2015 tarihleri arasında yapmış olduğu çalışmalarda;
--Evden Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık ve Dolandırıcılık suçlarından 32 faili meçhul olay aydınlatılarak toplamda 39 şüpheli yakalanmış; 14 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

--Yağma/Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma suçunu gerçekleştiren toplam 11 şahıs yakalanarak haklarında işlem yapılmış, 9 şüpheli cezaevine teslim edilmiştir.

--Cinsel Saldırı, Cinsel taciz, Çocuğun Cinsel İstismarı, Kumar ve Fuhuş suçlarından toplam 15 şahıs yakalanarak, haklarında idari işlem yapılmış ve 1 şüpheli cezaevine teslim edilmiştir.

--59 adet Umuma açık işyeri denetlenmiş, 6 adet işyerine 24.070TL para cezası uygulanmış, 2 adet işyerine ihtar gelmiş ve 51 adet işyeri hakkında cezai takibatlar devam etmektedir.

--Üç yıl ve üzeri suçlardan aranan 10 şahıs, Cezaevi firarisi olarak aranan 6 şahıs ve aranan toplam 396 şahıs yakalanmış, 51 aranan şahıs cezaevine teslim edilmiştir.

--Çeşitli suçlardan dolayı haklarında 3 yıl ile 29 yıl arası hapis cezası bulunan 8 şahıs yakalanarak adli işlem yapılmış ve cezaevine teslim edilmiştir.

--5 ayrı evden hırsızlık olayı gerçekleştiren 1 şahıs ve kablo hırsızlığı gerçekleştiren 1 şahıs yakalanarak adli işlemler yapılmış ve cezaevine teslim edilmiştir.

Belirtilen olayların aydınlatılmasında ve şüphelilerin yakalanmasında üstün gayret ve başarılarıyla emeği geçen 64 personelimize, Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN tarafından Başarı Belgesi verilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.