Başarılı Polis Müdürü Cengiz Sağlam'a Yeni Görev

Başarılı Polis Müdürü Cengiz Sağlam'a Yeni Görev

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2021 10:09
Başarılı Polis Müdürü Cengiz Sağlam'a Yeni Görev

Isparta'da büyük operasyonlara imza atan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cengiz Sağlam Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atandı.

Cengiz Sağlam, Isparta Emniyet'inde uzun yıllar görev yaptı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Sağlam, daha sonra Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne görevlendirildi.

Burada da kısa zamanda önemli icraatlara imza attı. Siirt'te Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü gibi aktif bir görevde bulunan Sağlam, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde çok başarılı faaliyetlerde bulundu.

FETÖ'ye karşı Siirt'te amansız bir mücadele yürüten Sağlam, sosyal medya hesabı üzerinden teröristlerle girdiği bir çatışmada vur emri vermesine rağmen PKK'lıların üzerine ateş etmeyen hainlerin 15 Temmuz'da sivil halka ateş açtığını yazarak gündeme gelmişti.

Ajans32 ve Demokrat Gazetesi ailesi olarak Cengiz Sağlam'a yeni görevinde de üstün başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum