Başarılı Tedavi Sonucu Nuray Artık Yürüyor

Evde ümitsiz bir şekilde yatağa bağlı olarak yaşayan ve SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nuray Taşçı, burada aldığı tedavi sonucu artık yürüyor.

Yayınlanma:
Başarılı Tedavi Sonucu Nuray Artık Yürüyor

Isparta Valisi Memduh Oğuz’un, bir ziyareti sırasında rahatsızlığını fark ederek, girişimleri sonucu SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nuray Taşçı, burada aldığı tedavi sonucu artık yürüyor.

Hastaneye geldiğinde yürüyemez halde olan Taşçı’nın aldığı tedavi sonucu tekrar yürüdüğünü gören Vali Oğuz, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi doktorları ve personeline teşekkür etti.

Üniversite Hastanesi’nin Isparta için büyük bir nimet olduğunu ifade eden Oğuz, “Nuray’ı buraya getirdiğimizde yürüyemiyordu. Ümitsiz bir şekilde evde yatıyordu. Şimdi görüyorum ki Nuray iyileşmiş ve yürüyor. Bu beni fazlasıyla mutlu etti. Onun iyileşeceğine inanıyordum. Burada tabi ki SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanemiz doktorları ve personeline teşekkür ediyorum. Onların tedavisi ile Nuray bu günlere geldi. Hastanemiz Isparta için büyük bir nimettir. Eskiden bir hastamız olduğunda İstanbul’a, Ankara’ya götürüyorduk. Şimdi ise hastane Isparta halkının başının ucunda. Hastanemiz çok kıymetli” diye konuştu.

Daha önce Dahiliye Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. M. Cem Koçkar ve Doç. Dr. Mehmet Şahin’in tedavisini yürüttüğü ve dahiliye bölümünde tedavisi sona eren Taşçı’nın tedavisi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Feray Cinevre Soyupek tarafından sürdürüldü.

Hastanedeki tedavisi, doktorları ve personelden oldukça memnun olduğunu ifade eden Taşçı, "Burada bana doktorlarım çok iyi baktılar. Tedavim sonucu sağlığıma kavuştum artık yürüyebiliyorum. Eskiden olduğu gibi kendi başıma yürümeye başladım, bundan sonra kendi ayaklarım üzerinde duracağım çalışma hayatına atılacağım. Benim yüzümü güldürdüler Allah hepsinden razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum