“Başbakan Ankara’dan Temcit Pilavı Getirmiş”

“Başbakan Ankara’dan Temcit Pilavı Getirmiş”

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2018 09:01
“Başbakan Ankara’dan Temcit Pilavı Getirmiş”

Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti kongresinde Isparta’ya verdiği 5 başlıklı müjdeleri ‘temcit pilavı’ olarak yorumlayan CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, “AK Parti’nin Isparta Milletvekilleri ve İl Başkanı bu vaatleri yıllardır dile getiriyor zaten. Başbakan Ankara’dan gelirken temcit pilavı getirmiş” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın 31 Aralık tarihinde AK Parti 6. Olağan Kongresi için geldiği Isparta’da verdiği 5 başlıklı müjde Ana Muhalefet partisini tatmin etmedi. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, yaptığı değerlendirmede; “Başbakan’ın müjdelerini kaçıncı kez duyuyoruz. Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olsun, İl Başkanı Osman Zabun olsun dönüp dönüp temcit pilavı gibi aynı şeyleri söylüyorlar. Seçimler yaklaşınca söyledikleri vaatler. İstihdam sağlayacak proje yok. Isparta’da İşsizlik hat safhada. TOKİ’nin projesini 7 yıldır önümüze koyuyorlar. Vatandaşın önüne havuç uzatıyorlar. Ama vatandaş yemez bunları” diye konuştu.

İŞTE ANA MUHALEFETİ TATMİN ETMEYEN ‘MÜJDELER’
Hatırlanacağı üzere Başbakan Binali Yıldırım, partisinin 6. Olağan İl Kongresinde Isparta’ya 5 ana başlıkta müjdeler sunmuştu.
Dar gelirli ailelerin konut ihtiyacını çözmek için TOKİ’ye tahsis edilmek üzere 400 dönüm arazi belirlendi. TOKİ Isparta’da 2 bin konut daha yapacak.

Isparta – Antalya – Burdur – Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı yapılacak. Artık Isparta’nın başta söz konusu iller olmak üzere tüm Türkiye’ye ulaşımı hızlanacak.

Isparta’nın ekonomik değerleri arasında yer alan gül ve lavantanın küresel pazarda daha fazla yer bulması için çalışmalar başladı. Ekonomi bakanı konunun takipçisi.

Isparta’ya 8 bin kişilik yeni bir istihdam kapısı açılıyor. 2 Tane yeni Organize Sanayi Bölgesi kurulacak.

Isparta – Antalya Dereboğazı yolu çalışmalarına hız verilecek. Antalya’ya daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşılacak. Bu hem turizmi hem de ticareti hareketlendirecek.

HAFTA SONU KONGRE VAR
Hafta sonu gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi hakkında da bilgi veren İl Başkanı Ersoy, “Demokratik bir olgunlukla kongre sürecimiz devam ediyor. Diğer partilerde olduğu gibi merkezden atama usulü yok bizde. Bizde demokratik süreç var. Bakın İl Kongremizde iki aday yarışacağız. Ben karşımda rakip olan diğer listeye de başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan partimizi büyütmek, mücadelemizi büyütmek. Kongremiz Cumartesi günü Karaağaç Mahallesi Sosyal Tesislerinde saat 11:00’de başlayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum