'Başbakan Artık Yuhalanmayla Karşılanıyor'

CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
'Başbakan Artık Yuhalanmayla Karşılanıyor'

CHP Milletvekili Coşkuner, işsizlik sayısının 850 bin kişi arttığı düşünülürse ülkemizde çalışma hayatının içinde bulunduğu büyük krizin ulaştığı devasa boyut daha iyi anlaşılabilir dedi.

Milletvekili Mevlüt Coşkuner, boş laflar, hakaretlerle gün kurtaran AKP iktidarının elinde etkin bir çözüm bulunmadığı ortadadır. Bunun en büyük kanıtı ise Başbakanın artık alkışla değil yuhalanmayla karşılanmasıdır şeklinde konuştu.

Ak Parti iktidarının başarısız, plansız, öngörüden yoksun ekonomi politikası içinde olduğunu söyleyen CHP Milletvekili Mevlüt Coşkuner, 3 yılda işsizlik sayısının 850 bin kişi arttığını söyledi.

Milletvekili Coşkuner; “Bunu bizler ve vatandaşlarımız çok iyi anlıyor da hükümet 8 yıldır bir türlü anlayamıyor! Daha doğrusu anlamak istemiyor! Çünkü çalışma hayatındaki krizi zaten bu denli büyüten de AKP’nin başarısız, plansız, öngörüden yoksun ekonomi politikası. Bu başarısızlığın sonuçlarını gören hükümet ve başbakan ise problemleri çözmek, vatandaşın hoşnutsuzluğunu gidermek yerine saldırgan ve tehditkar tutumuyla orda burada herkese laf atmakla uğraşıyor. Boş laflar, hakaretlerle gün kurtaran iktidarın elinde etkin bir çözüm bulunmadığı ortadadır. Bunun en büyük kanıtı ise başbakanın artık alkışla değil yuhalanmayla karşılanmasıdır.

Sayın Başbakan bugünlerde kim vatanseverdir, kim değildir ona karar vermekle meşguldür. Cumhuriyet Halk Partililerin vatanseverliğini sınamaya kalkanların 8 yıllık iktidarlarındaki peşkeşler ve dışa bağımlı politikaları ile nasıl bir vatansever olduklarını da gördük!! Ülkeyi soktuğu çıkmazlarda faturayı vatandaşa ödetmekle, parça parça yabancılara ülke değer ve topraklarını satmakla, yandaş kesimi zengin etmekle, dış güçlerin egemenliğinde ülke yönetmekle vatanseverlik olmaz!!! Cumhuriyet Halk Partisi vatansever olduğu için bugün AKP’nin dikta yönetim sevdasına karşı ayakta dimdik durmaktadır. Vatansever olduğu için ülke topraklarının satılmasına engel olmaktadır. Vatansever olduğu için yandaş değil vatandaş cebi doldurmak için uğraşmaktadır. Bunu göremeyenler ne yazık ki kendi acziyetlerinin farkında değillerdir.

Ülkemizde vatansever dediğimizde akla ilk gelen isimlerden biri de Uğur Mumcu’dur. Bir takım karanlık güçler 24 Ocak 1993 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli olan Atatürk İlke ve Devrimleri’nin değerini en iyi bilen ve ona hizmetinden hiçbir zaman ödün vermeyen Türkiye’nin aydınlık kalemini hain bir saldırı ile susturduklarını sandılar. Oysa bugün Uğur Mumcu’nun açtığı yolda değerli fikirleri bizlerde ve daha nice Uğurlarda yaşamaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum