Başbakan Davutoğlu Geliyor!

Ak Parti İl Kongresinin tarihi 11 Ocak olarak belirlendi. Başbakan Davutoğlu'nun da aynı tarihte saat 11:00'de Isparta'da olacağı açıklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 11:45
Başbakan Davutoğlu Geliyor!

AK Parti'deki kongre süreci bütün hızıyla sürüyor. Haftasonu il genelinde delege seçimlerini yapan AK Parti'de belde kongrelerinin kısa sürede tamamlandıktan sonra, Kasım ayı ortaları gibi ilçe kongrelerinin başlaması bekleniyor.

AK Parti İl Kongresinin ise 11 Ocak'da yapılacağı öğrenildi. AK Parti İl kongresine Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nunda katılacağı öğrenildi. 11 Ocak'ta saat 11.00'de Süleyman Demirel Kongre Merkezinde yapılacak kongreye tek liste ile gidilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Başbakan Davutoğlu'nun kongrede yaptığı konuşmada Türkiye gündemi ile birlikte Isparta’ya da önemli mesajlar vereceği gelen bilgilerarasında. Başbakan'ın özellikle Isparta’ya iktidarlarının verdiği önem ve yatırımlar konusuna geniş bir yer ayıracağı da belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.