Başbakan Dikatörlüğünü Tescilledi

Danıştay’ın kuruluş yıl dönümünde Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Başbakan Erdoğan arasında yaşanan gerginlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Başbakan Erdoğan’ı haklı bulmuştu. Ancak CHP İl Başkanı Şenol, aynı fikirde değil.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2014 19:35
Başbakan Dikatörlüğünü Tescilledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'nun Başbakan Erdoğan'ın Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na çıkışını haklı bulduğunu söyleyen açıklaması CHP içinde de tartışma yaratmıştı.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’da Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’ndan farklı düşündüğünü açıkladı.

Şenol Ajans32’ye yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan’ın Metin Feyzioğlu’na çıkışını “Saygısızlık” olarak nitelendirdi.

Şenol, “Başbakan’ın o çıkışına hiç şaşırmadım. Ben Haşim Kılıç konuşurken de bir çıkış bekliyordum. Aslında bir çekış demekte doğru değil. En hafif tabiriyle saygısızlıktır. En Başta da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan’ın o tutumuyla Hitler’i aratmadığını söyleyen Şenol, “Artık Başbakan Erdoğan’ın diktatörlüğü tescillenmiştir. Tahammül sınırları yıpranmıştır. Metin Feyzioğlu bir eleştiri yaptı, ona saldırdı, biz de bir eleştiri yapmıştık, bizi de dava etmişti. O hareketi ile ülkeyi demokrasi ile değil, padişahlıkla yönetmek istediğini açığa vurmuştur. Sonuç olarak kendisine yakışanı yaptı” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde de ülkeyi büyük tehlikelerin beklediğini ileri sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum