Başbakan İftarda Ispartalılara Seslenecek

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği tarafından düzenlenecek olan iftar yemeğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında konuşma yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2014 13:26
Başbakan İftarda Ispartalılara Seslenecek

MÜSİAD Genel Başkanlığı tarafından yarın Isparta'nın da bulunduğu 20 ilde iftar yemeği düzenlenecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise İstanbul'da katılacağı iftar yemeğinde 19 ilde kurulan sinevizyon ile iftar yemeğinde iş adamları hitap edecek.

Bu kapsamda SDÜ Doğu Kampusü'nde iftar yemeği için hazırlıklar başladı. MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, sosyal paylaşım sitesi facebook verdiği mesajda; "Isparta ilinin de arasında bulunduğu 19 il ve İstanbul ili ile toplam 20 ilde düzenlenecek olan MÜSİAD İftarı için hazırlıklar devam etmektedir. Saat 20.20 de Sn. Başbakanımızı Isparta adına nasipse canlı yayında selamlama konuşması yapacağım. Hemşehrilerimizi bekleriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.