Başbakan İntihar Etsin

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti’nin ak değil kara olduğunun artık gün yüzüne çıktığını ileri sürerek Başbakan Erdoğan’a ilginç bir teklifte bulundu. Şenol, “Sayın Başbakana gidip bir tarafta intihar etmesini öneriyorum” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2014 16:28
Başbakan İntihar Etsin

Son günlerde ortaya çıkan ses kayıtlarına ilişkin açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Çok önemli yolsuzlukların nasıl olduğu ortaya çıktı. AKP’nin ak olmadığı, kara olduğu ortaya çıktı. Türk halkı AKP’nin yapmış olduğu hırsızlığı, yolsuzluğu görmüştür. Deniz Baykal’a düzenlenen komploda da Başbakanın dol oynadığı ortaya çıktı. Başbakanın istifa etmesi bile az. Ben Başbakanın gidip bir tarafta intihar etmesini tavsiye ediyorum. 30 Mart’ta göreceksiniz, Türk milleti AKP’ye öyle bir tokat vuracak ki, AKP denen olayı tamamen unutacağız” ifadelerini kullandı.

Süleyman Demirel’in CHP’yi mi destekleyecek sorularına da cevap veren Şenol, “Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ile hal hatır sormak ve Isparta’daki çalışmalarımız hakkında bilgi vermek amacıyla telefonla görüştüm. Bizim o konuda destek istememiz bile çok abest. Kendisi zaten çalışmalarıyla ve hükümete olan eleştirileriyle durduğu noktayı gösteriyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum