Başbakan İşe Yerleştirmişti; O Şimdi Asker!

Başbakan’ın Isparta Mitingi sırasında Başbakan Erdoğan’dan iş isteyen Down Sendromlu Mustafa Özbayrakçı asker oldu. İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törende kamuflaj giyen Özbayrakçı oldukça heyecanlıydı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2014 18:31
Başbakan İşe Yerleştirmişti; O Şimdi Asker!

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüşen ve iş isteyen down sendromlu Mustafa Özbayrakçı, bir süre önce SDÜ’de işe yerleştirilmişti. Başbakan Erdoğan’ın titizlikle takip ettiği Mustafa Özbayrakçı, bugün de ‘asker ocağı’na katıldı.
İl Jandarma Komutanlığı’nın Genelkurmay Başkanlığı direktifiyle organize ettiği 33 engelli genç için temsili askerlik töreninde kamuflaj giyen Özbayrakçı, asker yemini ederek vatani görevini yapmış oldu.

Heyecanı gözlerinden okunan Özbayrakçı arkadaşlaryla birlikte geçiş törenine de katıldı.

Vali Vahdettin Özkan’ın da yakından ilgilendiği Mustafa Özbayrakçı, kendisine bu fırsatı veren komutanlarına teşekkür etti.

O TÖRENDEN EN ÇARPICI FOTOĞRAF VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUDUNUZ




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.