Başbakan Isparta Adayını Açıklayacak

Gözlerin çevrildiği AK Parti'deki Aday Belirleme sürecinde son noktaya gelindi. Başbakan Erdoğan'ın 12 Aralık'ta İzmir'de Isparta Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2013 13:58
Başbakan Isparta Adayını Açıklayacak

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde gözler belediye başkan adayının belirlenmesine çevrildi. CHP ve MHP'nin adayının açıklamasından sonra tüm dikkatlerin çevrildiği AK Parti'de son dönemece gelindi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Aralık tarihinde İzmir'de aralarında Isparta'nın da yer aldığı bazı adayları açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre Isparta Belediye Başkan adayı aday belirleme komisyonundan çıktı. İsim belli. Daha önce de basına yansıyan bilgilere göre Isparta Belediye Başkan adaylığı için söz konusu komisyon İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ta karar kıldı.

Ancak, gelen son bilgilere göre komisyon belirlediği 3 ismi Başbakan Erdoğan'ın masasına koydu. İl Başkanı Uzaktaş, Do. Dt. Suat Kolukırık ve Av. Tahir Alan'ın isimleri Başbakan Erdoğan'ın masasında.

AK Parti'ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre ise, komisyonun İl Başkanı Uzaktaş'ın ismine dikkat çektiği yönünde.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum