Başbakan Protestosuna 30 Gözaltı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingi öncesinde büroları önünde kitlesel basın açıklaması yapan 30 TGB üyesi kimlik tespiti yapılmak üzere gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 13:14
Başbakan Protestosuna 30 Gözaltı

BaşbakaRecep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingi öncesinde Türkiye Gençlik Birliği üyeleri kitlesel bir basın açıklaması düzenledi.

Son günlerde yaşanan yolsuzluk operasyonları ve dinleme skandalları ile ilgili protesto gösterisi düzenleyen TGB üyeleri Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bürolarının önünde Hükümet İstafa yazılı pankart açarak "Cumhuriyet Değil AKP Yıkılacak, Her yer rüşvet her yer yoldsuzluk, Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" şeklinde sloganlar attı.



Burada TGB İl Başkanı Ali Ufuk Özalp bir basın açıklaması yaptı. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan açıklamanın ardından 30 TGB üyesi kimlik tespiti yapılmak üzere gözlatına alındı.

Gözaltına alınanlar Başbakan Erdoğan'ın kentten ayrılmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum