Başbakan Yıldırım'dan Isparta’ya 5 Müjde

Başbakan Yıldırım'dan Isparta’ya 5 Müjde

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2017 18:45
Başbakan Yıldırım'dan Isparta’ya 5 Müjde

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde Isparta’ya 5 önemli müjde verdi. Ucuz konuttan ulaşıma, istihdamdan tarımsal üretime kadar tüm Isparta’yı yakından ilgilendiren müjdeler için merkezi hükümet kolları şimdiden sıvadı. 

1. Dar gelirli ailelerin konut ihtiyacını çözmek için TOKİ’ye tahsis edilmek üzere 400 dönüm arazi belirlendi. TOKİ Isparta’da 2 bin konut daha yapacak. 

2. Isparta – Antalya – Burdur – Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı yapılacak. Artık Isparta’nın başta söz konusu iller olmak üzere tüm Türkiye’ye ulaşımı hızlanacak. 

3. Isparta’nın ekonomik değerleri arasında yer alan gül ve lavantanın küresel pazarda daha fazla yer bulması için çalışmalar başladı. Ekonomi bakanı konunun takipçisi.

4. Isparta’ya 8 bin kişilik yeni bir istihdam kapısı açılıyor. 2 Tane yeni Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. 

5. Isparta – Antalya Dereboğazı yolu çalışmalarına hız verilecek. Antalya’ya daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşılacak. Bu hem turizmi hem de ticareti hareketlendirecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.