Başbakanın Talimatı Anında Yerine Getirildi

Başbakanın Talimatı Anında Yerine Getirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2016 11:45
Başbakanın Talimatı Anında Yerine Getirildi

Vali Şehmus Günaydın’ın köy ziyaretlerinde dile getirdiği, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın köylerimizde de sıcak asfalt uygulamasına geçilsin talimatı ilimizde ilk kez merkeze bağlı Bozanönü köyünde başlatıldı.

Vali Günaydın Bozanönü köyünün Isparta ile bağlantısını sağlayan 5 km’lik yolda İl Özel İdaresince başlatılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerinden bilgi aldı.

10 GÜNDE TAMAMLANACAK

Şantiye alanında bir açıklama yapan Vali Günaydın, “ Isparta’da ilk defa bir grup köy yolunda sıcak asfalt uygulamasına başlıyoruz. Vilayetimiz için hayırlı olsun. Tabi bu konuda bize büyük destek veren Sayın Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok kısa bir süre içerisinde bütün grup yollarımızın sıcak asfalta dönmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu da tabi hem köylerimize ulaşım açısından hem de maliyet açısından bizlere büyük kolaylıklar ve faydalar sağlayacak. İlk uygulamaya bugün burada başladık inşallah 10 gün içinde de yolun açılışını yapmayı planlıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum