Başbakanla Adaylığını Mı Görüştü?

Eğirdir belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Ankara'da düzenlenen İlçe Belediye Başkanları toplantısının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2013 21:24
Başbakanla Adaylığını Mı Görüştü?

AK Parti Genel Merkezi’nin tertiplediği İlçe Teşkilat Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları toplantısına katılan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir ve Belediye çalışmaları hakkında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a kısa bilgiler verdi.

Eğirdir’in kendisini mahcup etmediğini belirten Başbakan Erdoğan, “Eğirdir’den güzel haberler geliyor. Güzel çalışmalar yapılıyor. Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum” dedi. Eğirdir’de yetişen elmayı çok sevdiğini belirten Başbakan Erdoğan, Başkan Özmeral’e elmaların bu yılki verimliliğini sordu. Başkan Özmeral, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte görüştüğü Başbakan Erdoğan’a Eğirdir’de elma mahsulünün bol ve bereketli olduğunu söyledi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Eğirdir’de elmanın bereketli bir dönem geçirmesine sevindiğini belirterek, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral aracılığı ile Eğirdirli hemşehrilerine selam gönderdi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile görüşmelerde bulundular.

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşme yaptı. Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Eğirdir’de aile dostlarının bulunduğunu belirterek, “EğirdirYeşilada’da bulunan aile dostlarımıza ve bütün Eğirdirli hemşehrilerimize selam götürün” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum