Başbakanlık'taki Kritik Zirve Sona Erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşener'in Başbakanlık Konutu'ndaki görüşmsesi başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2011 16:57
Başbakanlık'taki Kritik Zirve Sona Erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşener'in Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki görüşmeleri sona erdi.

Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katılmıştı. Başbakanlık Resmi Konut'ta gerçekleşen haftalık olağan görüşme, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Koşaner, diğer katılımcıların ayrılmasından sonra baş başa görüşmeye geçtiler.

OLAĞAN TOPLANTI ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in haftalık olağan görüşmesi sürpriz bir zirveye dönüştü. Toplantıda terörle mücadale konusunun ana gündem maddesi olduğu öğrenildi.

YAŞ DA MASADA

Kritik YAŞ toplantısı öncesinde de Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Koşaner son kez bir araya geldi. Bugünkü zirvede Balyoz ve diğer davalarda yargılanan ve terfi bekleyen komutanların durumu da gündem maddeleri arasında.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.