Başbapaz Doğum Gününü Eğirdir’de Kutladı

Pisidia Metropoliti Yunanistanlı Sotirios Trampas, 83’üncü yaşını Eğirdir’de kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2012 16:37
Başbapaz Doğum Gününü Eğirdir’de Kutladı

Eğirdir Altıngöl Otel’de yapılan doğum günü kutlamasına Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Belediye Meclis Üyesi Tanju Oktar, papazlar, rahipler ve beraberindekiler katıldı.

Gerçek dost dediği Başkan Özmeral’i biran olsun yanından ayırmayan Sotirios Trampas, 83. yaş pastasını Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte kesti.

Eğirdir’i ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i çok sevdiğini belirten Sotirios Trampas, kendisine yapılan sürpriz doğum günü kutlamasını yapanlara da teşekkür etti. Başkan Özmeral, Sotirios Trampas’ın yeni yaşını kutlayarak bir ömür boyu sağlık ve huzur temennisinde bulundu. Doğum günü pastası kesildikten sonra misafirler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Türkçe şarkı söylediler.

Sotirios Trampas ile birlikte Yunanistan’dan hafta başında Eğirdir’e gelen 46 kişilik çeşitli meslek gruplarından teşekkül eden gezi ekibi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret hatırası olarak Başkan Özmeral, Pisidia Metropoliti Sotirios Trampas’a kristal elma hediye etti. Misafirler, elma ve kiraz ikramlarından çok memnun kaldılar.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı nüfus kimliğine sahip olan Sotirios Trampas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarını çok beğendiğini belirterek konuşma sırasında övgülerde bulundu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.