Başbuğ O Soruları Yanıtsız Bıraktı

Başbuğ O Soruları Yanıtsız Bıraktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2017 10:49
Başbuğ O Soruları Yanıtsız Bıraktı

Emekli Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ,   ülke gündemini meşgul eden ‘Karargah Rahatsız’ haberine ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.  Gazeteci Cem Küçük’ün twitter hesabından adını kullanarak yazdığı ifadelere ilişkin soruya da  “Burada o konuyu konuşmaya değmez” dedi

Emekli Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ,   Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarına katıldı. Gökkubbe Fuar Alanı’nda düzenlenen fuara Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile gelen Başbuğ,  imza günü düzenledi.   Başbuğ, kitaplarını imzalatmaya gelen okurlarına imza verdi. Başbuğ’un  imza standının önünde uzun kuyruk oluştu.

Kitap Fuarı Davetlerine mutlaka katılıyorum

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Başbuğ, “ Isparta’da kitap fuarı ilk kez düzenleniyor. Sayın Başkanıma da teşekkür ediyorum. Çünkü kitap önemli. Kitap fuarları bilgi için önem arzediyor. Çok başarılı bir fuar olacağı kesin. İl gün olmasına rağmen şu anda  gördüğümüz tablo bu kitap fuarının çok başarılı olacağını gösteriyor. Tabi üniversite var. Genç bir kitle var. Isparta’da bunun ilk olması açısından ben de gurur duyuyorum. Çünkü kitap insanların hayatının bir parçası olmalı. Türkiye’de son yıllarda özellikle kitap okuma oranının arttığını görüyoruz. Ben kitap fuarları ve üniversitelerden aldığım davetlere mutlaka katılıyorum. Çünkü kitap fuarında insanlarımızla karşılaşıyoruz. Çok kısa süreli de olsa bir iletişim olanağı oluyor. Bunun için çok önemsiyorum. Gençlerle bir araya geliyoruz” dedi.  

O Konuyu Konuşmaya Değmez

Başbuğ, ülke gündemini meşgul eden ‘Karargah Rahatsız’ başlıkla haberle ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Başbuğ “ Gündeme  girmeyin. Gündemlere sokmayın şimdi. Burada kitap var.  Yok yorumum yok” dedi.  Gazeteci Cem Küçük’ün twitter hesabından Başbuğ’un adını kullanarak  attığı twitlerle ilgili olarak da  “Gerekçeyi okumuşsunuzdur. Söyledik. Tekrara gerek yok. Burada o konuyu konuşmaya değmez. Biz gereken şeyi gereken şekilde söyledik. Tekrar o konuyu burada konuşmak bazı şeylere gereğinden fazla değer vermiş olmuş olmakta doğru değil” diye konuştu  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum