Başdeğirmen, Sidney İşadamları Kongresinde

Başdeğirmen, Sidney İşadamları Kongresinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2017 16:37
Başdeğirmen, Sidney İşadamları Kongresinde

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ICC Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Üyesi olması dolayısıyla Avusturalya’nın Sidney kentinde düzenlenen ve 100 den fazla ülkeden gelen işadamlarının katıldığı Sidney İşadamları Kongresine katıldı.

19-21 Eylül tarihlerinde düzenlenen Kongrede ITSO Başkanı Başdeğirmen ICC Türkiye Milli Komitesi adına konuşma yaptı. Bu yıl 10. Su düzenlenen ve iş dünyası ile sivil toplum örgütleri ve kamuyu ortak bir toplada birleştiren ICC’nin önemli etkinlikleri arasında yer alan Kongrede dünya ülkelerinden gelen 100 den fazla iş dünyasından temsilcileri ile ülkelerdeki ticari bağlantıları güçlendirmek ve yatırım fırsatlarını görmek ve iş bağlantısı kurmak adına işbirliği olanakları konuşuldu. Kongrede, Sidney Başkonsolosu Melih Karalar da Türk işadamları ile birebir ilgilendi. Aynı zamanda kongrede Dünya Ticaret Odaları proje yarışması da düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.