BAŞDEĞİRMEN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

BAŞDEĞİRMEN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2020 15:52
BAŞDEĞİRMEN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, ülkemizin ve ilimizin gelişmesine, tanıtılmasına katkı sağlamak için gece gündüz demeden büyük katkılar sunan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. 

Tüm şartlar altında doğru, tarafsız, demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde gerçek haber yaparak bizleri olaylar, haberler hakkında aydınlatan haberdar eden tüm gazeteciler her türlü takdiri hak etmektedir.

Isparta için tüm proje ve faaliyetlerimizde bizlerle birlikte hareket eden basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. 

Bu vesileyle, bizleri etkinliklerimizde yalnız bırakmayan, mesleğini onurla icra eden tarafsız ve güvenilir haberciliği kendine ilke edinmiş, her zaman olaylara yapıcı yaklaşan ve gazetecilik gibi meşakkatli mesleği fedakârca sürdüren değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.