Başdeğirmen: Acımız Büyük

ITSO Başkanı Başdeğirmen, terör örgütü üyelerinin, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve yardımcısı ile 2 polis memuruna yönelik düzenlediği hain saldırıyı kınadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2014 12:16
Başdeğirmen: Acımız Büyük

Isparta’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bingöl’de Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olması, Emniyet Müdürü Atalay Ülker’in ve polis memuru Uğur Atlı’nın yaralanmasıyla sonuçlanan PKK terör örgütü üyelerinin düzenlediği hain saldırıyı kınadı.

ITSO Başkanı Başdeğirmen terör saldırısına ilişkin yayınladığı mesajda, “Bingöl’de Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve beraberindeki emniyet görevlilerinin Kobani'yle ilgili protestocuların tahrip ettiği işyerlerinde inceleme yaparken, PKK terör örgütü üyelerinin hain saldırısına uğramasını üzüntü içinde öğrendik. Hain saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olması Emniyet Müdürü Ürker’in ve koruması Uğur Adlı’nın yaralanması bizleri derinden yaraladı. Üzüntümüzü ve öfkemizi anlatacak kelime bulamıyorum.”dedi.

Emniyet mensuplarımızı hedef alan terör örgütünün insanlık dışı eylemini nefretle kınadığını vurgulayan ITSO Başkanı Başdeğirmen, saldırıda şehit olan emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, yaralı Emniyet Müdürü Atalay Üker ile polis memuru Uğur Adlı’ya acil şifalar diledi.

Terör örgütü üyelerinin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağına dikkat çeken ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmaya alışmıştır. Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır. Bu saldırılar ülkemizin birlik ve beraberliğine hiçbir zaman kurşun sıkamayacaktır. Üzüntümüz çok büyük, İşadamları olarak terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen ve yaralanan emniyet mensuplarının acısını yüreğimizde hissediyoruz. Hain saldırıda Şehit olan Emniyet Müdür Yardımcımız Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’na Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralı Emniyet Müdürümüz ve polis memurumuza da acil şifalar dileyerek dualarımızın onlarla olduğunu belirtmek istiyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.