Başdeğirmen Adaylığını Açıkladı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, ITSO Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2013 11:37
Başdeğirmen Adaylığını Açıkladı

Başdeğirmen, yeni bir ITSO sözü vererek ve yeni bir sayfa açarak başkanlığa talip olduğunu açıkladı.

Barida Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen; “Isparta iş dünyamızın sorunlarını gayet yakından tanıyorum. Bu sorunların çözümü için gerekli tecrübeye de dinamizme de sahip olduğuma inanıyorum” diyerek adaylığını açıkladı.
Başdeğirmen yaptığı konuşmada ise; “Sizlerinde de yakından takip ettiği üzere, Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızda önümüzdeki günlerde bir seçim süreci yaşanacak. Isparta demokratik geleneklere sahip çıkması ile örnek bir il olmuştur. İnşallah demokrasinin güzelliği bir kez daha tecilli edecek ve büyük bir olgunluk içerisinde bir seçim gerçekleşecektir.

Bu seçim Isparta’mızın hedeflerine ulaşması için önemli bir seçimdir, çünkü ticaret ve sanayi odası, Isparta’nın tüm tüccar ve sanayicisini, iş adamı ve ihracatçısını temsil eden önemli bir kuruluştur. Bu açıdan odamız Isparta ekonomisinin bizzat kendisidir ve aynasıdır. Bir bakıma odamız yaşayan Isparta ekonomisidir.

Her gün halkımızın içinde olan, onları en iyi tanıyan, sıkıntıları en iyi bilenler bizim üyelerimizdir. Ekonomiyi yaşatanlar, ihracatı gerçekleştirenler, istihdamı sağlayanlar, kısacası iş ve aş üretenler bizim üyelerimizdir. Sağlıklı bir ekonomi sağlıklı ve mutlu bir Isparta anlamına gelmektedir. Üyelerimizin başarısı Isparta’nın başarısıdır.

Farklı vesilelerle Isparta’ya, Ispartalıya, Isparta ekonomisine hizmet etme fırsatı buldum. Bu hizmeti bana veren önce yüce Allah’ıma sonra kıymetli Ispartalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu sayede Isparta’nın kurumlarını, bürokrasinin işleyişini, ekonominin sorunlarını, Isparta’mızın beklentilerini çok daha yakından gördüm.

Isparta sevdalılarının alın teri ile ayakta tuttukları ekonomiyi daha iler taşımak hepimizin vazifesidir. Ben de bir Ispartalı olarak Isparta’mızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutma çabası içerisinde yer aldım. Gerek iş hayatında gerek bana verilen her türlü görevde gerekse kendimin iş edindiği meselelerde olaylar karşısında geriye değil, daima ileriye bakmaya çalıştım.

Çünkü inanıyorum ki memleketim güçlendikçe geleceğimize daha emin gözlerle bakabiliriz, daha huzurlu adımlar atabiliriz. Yine bu yüzden Isparta’nın hiçbir kurum ve kuruluşuyla kavga içerisinde olmadım. Çünkü biliyorum ki ancak huzur ortamında ticaret gelişiyor, yatırım yapılıyor ve istihdam sağlanıyor.

Isparta iş dünyamız için önemli sonuçları ve etkileri olacağına inandığım bu seçimde huzurlarınızda, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Ekibimizle beraber, talip olduğumuz bu onurlu görevde geçmiş tecrübelerim bana gerçekten önemli bir güç veriyor, vermeye de devam edecek. Isparta iş dünyamızın sorunlarını gayet yakından tanıyorum. Bu sorunların çözümü için gerekli tecrübeye de dinamizme de sahip olduğuma inanıyorum.

Şu andan itibaren yepyeni bir sayfa açıyorum ve bugün burada başkanlığa seçildiğim takdirde tüm üyelerimize ve Isparta halkımıza yepyeni bir Ticaret ve Sanayi Odası’nın sözünü veriyorum.
Adaylığımı açıkladığım bugün, ticaret odamızdaki bu değişimi sağlamak için tüm üyelerimizi, Isparta’yı seven herkesi benim ve ekibimizin etrafında bir ve beraber olmaya davet ediyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, Allah utandırmasın. Değerli iş dünyamızın temsilcileri, sizlere oy pusulamızın renginin “beyaz” olduğunu paylaşmak istiyorum. İnşallah bembeyaz ve tertemiz bir seçimle her zaman olduğu gibi Isparta’mız bu demokrasi sınavından başarıyla çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum