Başdeğirmen, Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Başdeğirmen, Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2021 15:25
Başdeğirmen, Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yayınladı. Başkan Başdeğirmen açıklamasında şu görüşlerine yer verdi, “ Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal hayatın güçlenmesi, gelişmesi, bilgilendirilmesine, ülkemizin ve ilimizin gelişimine katkı sağlamak için gece-gündüz demeden büyük bir özveri ortaya koyan basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü en içten duygularımla kutluyorum.

Demokrasinin yanında yer alan, doğru tarafsız, hak ve özgürlükler çerçevesinde gerçek haber yaparak bizleri aydınlatan, haberdar eden tüm gazeteciler her türlü takdiri hak etmektedir.

Mesleğini onurla icra eden Isparta basınımızın da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır.

Bu vesileyle, bizleri etkinliklerimizde yalnız bırakmayan, tarafsız ve güvenilir haberciliği kendine ilke edinmiş, her zaman olaylara yapıcı yaklaşan ve gazetecilik gibi meşakkatli mesleği fedakârca sürdüren değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.