Başdeğirmen; Ekonomimizin Güçleneceğinden Eminiz

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen referanduma ilişkin konuştu; "Ekonomimizin Güçleneceğinden Eminiz."

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2017 10:33
Başdeğirmen; Ekonomimizin Güçleneceğinden Eminiz

Referandum sonucunu değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Büyük idealleri olan ülkemiz için yeni bir süreç başlamıştır. İşadamları olarak bu süreçte yatırımların hızlanacağı, istihdamın, ihracatın artarak ekonomimizin daha da güçleneceğinden eminiz” dedi.
 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen referandumu değerlendirdi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, sonuçların Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Anayasa değişikliğini içeren ve Evet ile sonuçlanan referandumun huzur, olgunluk  ve demokratik toplumlara örnek olacak şekilde büyük bir katılımla gerçekleştiğinin altını çizen ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Büyük idealleri olan ülkemiz için yeni bir süreç başlamıştır. İşadamları olarak bu süreçte yatırımların hızlanacağı, istihdamın, ihracatın artarak ekonomimizin daha da güçleneceğinden eminiz. Türkiye’mizi dünya devletlerine karşı daha güçlü ve zengin hale getirmek adına birlik beraberlik içinde yatırımlarımıza odaklanmalı ve daha çok üretmeli, daha çok çalışmalı ve daha fazla çaba göstermeliyiz. Güven ve istikrarla Isparta olarak 2023 İhracat hedefimiz olan 500 milyon dolar hedefimize daha kısa sürede ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Referandumda çıkan karar ile bürokrasinin azaldığı ve iş dünyasının önünün açıldığı yeni bir dönemin başlamış olduğunu temenni ediyoruz. Bu sonucun iş dünyası başta olmak üzere tüm Isparta’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.