Başdeğirmen ITSO Seçimlerini Değerlendirdi

Kamuoyunda ‘ITSO seçimleri için benimde adım geçiyor’ diyen Başdeğirmen, Başkanlık konusunda henüz net olarak aday olduğunu söylemedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2013 09:43
Başdeğirmen ITSO Seçimlerini Değerlendirdi

Ticaret ve Sanayi Odaları seçimlerinin Mart ayından Mayıs ayına alınması sonrası İlimizde de Ticaret ve sanayi Odası seçim çalışmaları başladı. Uzun süredir bu konuyla alakalı görüş bildirmeyen ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, durum değerlendirmesinde bulundu.

Başdeğirmen “Ticaret Odası seçimleri belediye seçimleri gibi kamuoyunda büyük ilgi ile takip ediliyor. Ben henüz adaylığımı açıklamadım. Bu konuda kamuoyunda çok şeyler söyleniyor. Biz tabi ismimizin geçtiği tüm eleştirilere ve övgülere açığız. Bizler mükemmel değiliz, bizimde hatalarımız eksiklerimiz muhakkak vardır. Ticaret Odası seçimleri benim için bir bayrak yarışıdır. Kamuoyunda ismi geçen Başkan adaylarının hepsi bizim dostlarımız arkadaşlarımız. O noktada Mayıs ayının başında yapılacak seçimlerde dostlukların ön plana çıkmasını istiyorum” dedi.

TEVECCÜHLER YANLIŞ ANLAŞILMAMALI
Öte yandan CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un kendisi hakkında destek açıklamalarının bazı kesimlerce farklı yorumlanmak istenmeye çalışıldığını da bildiren Başdeğirmen, “Kamuoyunda CHP İl Başkanı Sayın Vedat Şenol'un sözleri bir kesim tarafından farklı yorumlanmak isteniyor. Bunun doğru olmadığı ifade ediyorum.

Bir Siyasi Partinin İl Başkanı veya o partiye gönül vermiş kişilerin bizler eğer aday olursa Şükrü Başdeğirmen'i destekleriz demesini önemsiyorum. Bu bir teveccühtür. Yarın başka bir kesimden diğer Başkan adayları için aynı şeyler söylenirse ben bundan rahatsız olmam bilakis mutlu olurum. Sonuçta tüm adaylar bu şehre hizmet etmek için aday olacaklar. Şehrimize katkı sağlamak için bu yola çıkacaklar buna saygı duyulmalı.

BU BİR BAYRAK YARIŞI
Her şeyden önemlisi bu seçimi ve bundan sonraki seçimleri hep bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Hizmet yarışı olarak görüyorum. Amacımız daha gelişmiş ekonomik yaşam standardı yüksek bir Isparta” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum