Başdeğirmen Mi? Keskin Mi?

31 Mart 2024 Seçimleri yaklaşırken Ak Parti de Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 2 isim açıkladı.

Yayınlanma:
Başdeğirmen Mi? Keskin Mi?

31 Mart 2024 Seçimleri yaklaşırken Ak Parti de Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 2 isim açıkladı.

Mevcut başkan Şükrü Başdeğirmen yeni dönem için aday olacağını açıklarken, Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’de geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıkladı.

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

61 yaşında olan Başdeğirmen başkanlık döneminde çok eleştiri aldı. Göreve geldiği zaman ki olumlu atmosferi sürdüremedi.

Ak Parti Isparta teşkilatı ile hiçbir zaman uyumlu çalışmadı. İşe alımlar, personel mesai düzenlemeleri, aldığı özel kalem kadroları, Eşi Şadiye Başdeğirmen’in belediye işlerindeki etkin rolü ve özelikle son dönemde @magazinisparta32 isimli instagram hesabı üzerinden yapılan yayınlarla kendisi ve ekibi çok yıprandı.

Ayrıca kızının sağlık durumu nedeniyle yakın çevresinden tekrar aday olmaması konusunda telkin aldığı söyleniyor.


SERKAN KESKİN

47 yaşında olan Keskin, Ak Parti’nin Isparta’da parlayan yıldızlarından.

İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi ile birlikte yaptığı başarılı çalışmalardan sonra Ak Parti Isparta İl Başkanı olan Serkan Keskin parti tabanından büyük destek alıyor.

Keskin’in aday adaylığını açıkladıktan sonra yerel haber sitelerinde halk tarafından kendisi hakkında yapılan olumlu yorumlar sayesinde ismi ön plana çıkarken, seçmenin mevcut yönetimden memnun olmadığı ve değişim istediği sonucu çıkıyor.

Ayrıca mevcut milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN’la olan uyumlu çalışması, teşkilatın içinden gelmesi, parti tabanının desteği, yaşı ve mütevazi tavırları Isparta Belediye başkanı adaylığında ismini ön plana çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum