Başdeğirmen Muhtarlarla Buluştu

Onlar Anlattı Başkan Çözdü

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2019 10:11
Başdeğirmen Muhtarlarla Buluştu

İlki Temmuz ayında Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilen Muhtarlar toplantısının ikincisi dün Ayazmana Mahallesi'nde yapıldı.

Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen ve ekibi, mahallelerin sorunlarını dinleyerek çözümü için birim amirlerine anında talimat verdi.

Başdeğirmen, "İlkini Temmuz ayında Emre Mahallemizde gerçekleştirmiş olduğumuz Muhtarlar Toplantısının 2.’sini Ayazmana Mahallemizde Muhtarımız Süleyman Kocaer’in ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantımızda Ayazmana Mahallemiz ile birlikte Halıkent, Sidre ve Vatan Mahallelerimizin istek, talep ve önerilerini alırken, muhtarlarımıza belediyemizin yapmış olduğu genel çalışmalar, hazırlanan projeler ile ilgili bilgiler aktardık. Toplantıya katılım sağlayan ve vatandaşlarımızla, belediyemiz arasında en önemli köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.