Başdeğirmen: Projelerimle Geliyorum

Başdeğirmen: Projelerimle Geliyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 09:27
Başdeğirmen: Projelerimle Geliyorum

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, doğru, dürüst ve ilkeli bir hizmet için yola çıktığını belirterek; “Ulaşımdan, alt yapıya kadar projelerimle geliyorum. Isparta halkımızın projelerimi hayata geçirmek için yanımda olacağına ve destek vereceğine inancım tamdır” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Şükrü Başdeğirmen, adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından ilk özel röportajını Demokrat Gazetesi’ne verdi. Gazetemizden Yunus Özler’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Başdeğirmen, 31 Mart’ta Isparta’ya Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi.

BAŞDEĞİRMEN; “ADAYLIK SÜRECİ
TAMAMLANDI ŞİMDİ SIRA ÇALIŞMAYA GELDİ”
Ak Parti Isparta İl Teşkilatında aday adaylığı başvuru süresinin sona ermesiyle başvuruda bulunan 10 aday adayı arasında geçen adaylık süreci de Şükrü Başdeğirmen isminin Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanması ile sona erdi. Isparta’nın Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, bundan sonra artık sıranın gece – gündüz birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek çalışmaya geldiğini söyledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ISPARTA BELEDİYE
BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI BANA TEVDİ ETTİ”
Ankara’da adaylığının açıklanmasının ardından geçtiğimiz Pazar günü Isparta’ya dönen Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, hem durumu ile ilgili hem bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başdeğirmen açıklamasında; “Bilindiği gibi, 31 Mart 2019’da çok önemli bir yerel seçim yaşayacağız. Bu seçimlerde şehrimizi 5 yıl boyunca yönetecek başkan ve meclisi belirlenecek. Dolayısıyla, bizde bu doğrultuda adaylık sürecinden geçtik ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan şahsımı Isparta Belediye Başkan adaylığına layık gördü. Bundan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere Ak Parti Genel Merkezi, Milletvekillerimize ve İl Teşkilatındaki tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“BEN SADECE AK PARTİ’NİN DEĞİL, TÜM
ISPARTA HALKININ BAŞKANLIĞINA TALİBİM”
Partimizde aday adaylığı süreci artık geride kalmıştır ve aday durumuna geçilmiştir. Bundan sonra rehavete kapılmadan, halkımızla iç içe bir şekilde çok çalışacağız. Bilindiği gibi, Isparta şehir merkezimizde 230 bin vatandaşımız yaşıyor. Bu insanlara yani halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Dolayısıyla, Ben, Isparta’da 230 bin kişinin belediye başkanlığına talibim. Seçimleri kazanırsam 230 bin kişinin başkanı olacağım. Zira, burada önemli olan, Isparta’nın Şehrül emini olmak, diğer bir deyişle tüm halkın belediye başkanı olmaktır.

“HALKIMIZLA İÇ İÇE,
KOL KOLA OLACAĞIZ”
Artık şimdi sıra gece gündüz demeden çalışmaya gelmiştir. Bundan böyle, partimizin il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları kısacası tüm teşkilatımızla el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapacağız. Halkımızla iç içe, kol kola olacağız. Onların dert ve sorunlarını dinleyeceğiz ve göreve geldiğimizde bu sorunların çözümü için çalışacağız.

“BEN ISPARTA HALKINA GÜVENİYORUM”
Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın bana söylediği sözü söylemeden geçemeyeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara’da adaylık tanıtım toplantısında bana ‘Isparta’yı bana getireceksiniz’ dedi. İşte bu söz bizim için emirdir. Dolayısıyla, bizler çok çalışıp Isparta’yı alarak 31 Mart seçimlerinden sonra Ankara’ya bu gururla gitmeliyiz. Ben bu konuda Isparta halkımıza güveniyorum ve beni mahcup etmeyeceklerine inancım tamdır.

“DOĞRU, DÜRÜST VE İLKELİ
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Biz yola, doğruluk, dürüstlük ve samimiyet ilkesiyle çıktık. 31 Mart’a kadar tüm teşkilat olarak ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Halkımızla bir araya geleceğiz. Kazanmışız gibi bir rehavete kapılmadan bu süreçte daha çok çalışmalıyız. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında iller büyüklüğüne, küçüklüğüne bakılmadan oy oranlarına göre yukarıdan aşağıya sıralanıyor. Biz neden o listede Isparta’yı en fazla oy alan il olarak birinci sırada görmeyelim. Bunu başarabiliriz. Ben, bize oy veren ya da vermeyen tüm halkımızın belediye başkanı olacağım. Biraz önce de söylediğim gibi vatandaşlarımız bana doğruluk, dürüstlük ve ilkeli olmamdan dolayı, kısacası herkese eşit olarak bu memlekete hizmet edeceğim için oy verecek.

“PROJELERİMLE GELİYORUM”
Allah nasip ederse Belediye Başkanı seçildiğim zaman şehrimizin kalkınması için gece – gündüz demeden çalışacağım. Teşkilatımızla, ekibimizle birlikte çalışacağız. Isparta’yı nasıl bir adım ileri götürebiliriz onun gayretini ve mücadelesini vereceğiz. Bu konuda çok güzel projelerim var. Bunları şimdi açıklamıyorum. Ancak, en kısa sürede yapacağım bir basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağım. Ulaşımdan alt yapıya kadar Isparta’yı kalkındıracak bu projelerimle geliyorum. Zira, Isparta’yı bir adım ileri götürdüğümüzde ülkemizde bir adım ileri gitmiş olacaktır.

“NE KADAR ZOR BİR GÖREVE TALİP OLDUĞUMUZUN
BİLİNCİNDEYİZ VE BUNU BAŞARACAĞIZ”
Bizim amacımız ve hedefimiz, bu memlekete bugüne kadar hizmet etmişleri kötülemek, yermek değildir. Tabiki bu görevi yapan herkes şehrimize bir şeyler yapmanın gayreti içinde oldu. Hiç kimse bu memlekete kötülük olsun diye bir şey yapmadı. Ama bazı eksiklikler olabilir veya biz göreve geldiğimizde onun daha iyisini, bir boyut daha güzelini yapabiliriz. İşte biz hem bu eksikleri gidermek hem de daha güzel hizmetler üretmek için bu hizmete talip olduk. Talip olduğumuz bu görevin ne kadar zor olduğunun bilincindeyiz ve ne kadar zor olursa olsun başaracağımıza ve Isparta’ya en iyi hizmeti yapacağımıza inancımız tamdır. Biz kendimize güveniyoruz, Isparta halkı da bize güvensin ve destek versin bu bize yeter” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum