Başdeğirmen’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayınlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2013 12:18
Başdeğirmen’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlerin toplumların gelişmesi, şekillenmesi ve güçlenmesindeki önemine değinen Başdeğirmen, “Bir milletin geleceğinin şekillenmesinde en çok emek verenler öğretmenlerdir. Öğretmenlerin emek vermediği toplumlarda hiç bir gelişme, insanlığa yararlı bir sonuçla karşımıza çıkmaz.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Hayatımızda öğretmenlerimizin yeri en az annemiz babamız kadar önemlidir. Çünkü bizlere okuma -yazmayı saygıyı-sevgiyi öğreten, hayata hazırlayan öğretmenlerimizdir. Baktığımızda bir Cumhurbaşkanının da, bir öğretmenin de, bir işadamının da öğretmeni vardır. Bu yönüyle bizler öğretmenlerimizi hayatımız boyunca el üstünde tutarak onları daime sevmek ve saymak durumundayız. Çünkü öğretmenlerimizin bizim en değerli varlıklarımızdır.

Öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir. Öğretmenlerimiz, Büyük Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Daha da ileriye gitmesi için var gücümüzle çalıştığımız Ülkemizin bugünlere ulaşmasında ve bizlerin yetişmesinde en kıymetli emeği veren öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Öğretmenler Günü vesilesiyle, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza bir kez daha şükran ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.