Başdeğirmen’den Berat Kandili Mesajı

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda "kandiller muhtaç olanlara yardım ettiğimiz, birlik içinde hareket edip dua ettiğimiz, kardeşlik duygularımızın arttığı özel gecelerdir" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2013 11:41
Başdeğirmen’den Berat Kandili Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda "kandiller muhtaç olanlara yardım ettiğimiz, birlik içinde hareket edip dua ettiğimiz, kardeşlik duygularımızın arttığı özel gecelerdir" dedi.

DUALARINIZ KABUL OLSUN
İslâm dünyasının en önemli günlerinden birisi olan Berat kandili, aynı zamanda Ramazan ayın öncesindeki son kandil gecesi. Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen,ITSO üyelerinin, hemşehrilerinin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik etti. Mesajında Berat Kandilin önemine değinen Başkan Başdeğirmen Berat Kandili’nde bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalar için af dileyeceğimiz bu önemli gecede tüm dualarımızın kabul olması temennilerinde bulundu.

İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRSİN
Başkan Başdeğirmen mesajında devamla şunları dile getirdi “Berat kurtuluş demektir. Kişinin yaşayacağı bereket, rızık, hastalık gibi her şey bu gece planlanır. Bu kutsal gecenin ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün hemşehrilerimin aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu geceyi Ispartamız ve ülkemiz için mutluluk, bereketli ve hayırlı kazanç vermesini dileyerek geçirelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.