Başdeğirmen’den Enflasyonla Mücadeleye Davet

Başdeğirmen’den Enflasyonla Mücadeleye Davet

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2018 09:27
Başdeğirmen’den Enflasyonla Mücadeleye Davet

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programını desteklediklerini belirterek tüm üyelerini enflasyonla mücadeleye davet etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 81 ilde başlattığı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında üyelerine çağrıda bulundu. Türkiye’nin ekonomik anlamda zor sınavdan geçtiğini belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen, işadamları olarak devlet politikalarına destek vererek bu sınavı atlatacaklarını bildirdi. Isparta’da faaliyet gösteren esnafı, sanayici tüm kesimlerin bu mücadele destek vermesinin son derece önemli olduğunu belirten Başdeğirmen, “Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Mücadele Programını makroekonomik istikrar için son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Zira artan enflasyon, girdi ve finansman maliyetlerimizi artırmakta, firmalarımızı olumsuz etkilemektedir. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir.

Enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız bu konuda oldukça özverili bir yaklaşım sergilemiştir ve bizde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülkemizin geleceği için her konuda elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Buradan üyelerimize çağrıda buluyorum ve hep birlikte ülkemizin ekonomik istikrarını sağlamak ve zor günleri birlikte atlatmak için ele ele verelim. İnanıyoruz ki, kamu ve özel sektör arasındaki güçlü koordinasyon ve istişareyle içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci geride bırakacak ve yeniden tempolu ve istikralı büyüme sürecine gireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum