Başdeğirmen’den Gaziler Günü Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2013 13:26
Başdeğirmen’den Gaziler Günü Mesajı

ITSO Başkanı Başdeğirmen, mesajında, ülkenin her karış toprağına, şehitlerin ve gazilerin imza attığını belirterek, “Türkiye’nin bu günlere ulaşmasında, tüm zaferlerimizde, ülkemizin birlik ve beraberliğinde şüphesiz ki vatan sevgisi başta olmak üzere vatanımız için canlarını hiçe sayan atalarımızın emeği büyüktür. ”dedi. Başdeğirmen şöyle devam etti:
“ Yurdumuz topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerimle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.