Başdeğirmen’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2014 17:43
Başdeğirmen’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

İnsanların yaşamları boyunca Peygamberimiz Hz. Muhammed’in yaşantısını örnek alması ve hayatından dersler çıkarması gerektiğini vurgulayan ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Peygamberimiz, Müslümanların rehberi ve tüm insanlığın büyük bir hayranlıkla tanıdığı Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunun 1443. Yılını kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Hayatı, güzel ahlakı ve verdiği mesajlar ile Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) tüm insanlığın örnek alması gereken en önemli şahsiyetlerden birisidir. Yüce Allah'ın elçisi olarak tüm insanlığın önüne büyük bir ufuk koymuş, iyiye ve güzele doğru ışıklı ve nurlu bir yol açmıştır. Bunu iyi anlamalı ve gelecek nesilleri doğru aktarmalıyız. Peygamberimizin doğumunu ifade eden Kutlu Doğum Haftası, O’nu anlamamıza yardımcı ve vesile olmaktadır. Yüce dinimiz İslamiyet’in getirdiği ve Peygamber Efendimizin bizlere sunduğu hoşgörü ortamı içerisinde, gerek dünya genelinde, gerekse de ülkemizde bir ve beraber olarak kenetlenmemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlığa mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum