Başdeğirmen’den Mevlid Kandili Mesajı

Başdeğirmen’den Mevlid Kandili Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2015 14:39
Başdeğirmen’den Mevlid Kandili Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlandı. Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Mevlid Kandili, güzel ahlakın, adaletin, sevginin, hoşgörünün ve merhametin sembolü yüce Peygamberimiz Hz.Muhammed’in dünyaya gelişinin yıldönümünü ifade etmektedir. Peygamberimiz yaşayış tarzı, verdiği ilahi mesajlarla sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirmiştir. Bizler de inanç ve kültür hayatımızın örnek şahsiyeti Peygamberimizi daha yakından tanımalı, verdiği mesajları gençlerimize tanıtarak özümsemelerini sağlamalıyız. Her sözü ve davranışı insanlığın ufkunu açan Peygamberimizin, bize kazandırdığı doğruluk, dürüstlük, kardeşlik, sevgi, dostluk, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü, sadakat vefa, haklının yanında yer alma, hak ve doğru olanı temsil etme, helal kazançlar sağlama gibi değerlere hem sosyal hayatımızda hem de iş hayatımızda daha da işlerlik kazandırmalıyız. Ancak bu şekilde sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunabiliriz. Bu mübarek günlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın devam etmesini, Mevlid Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasını, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesini ve yeni rahmet kapılarının açılmasını Yüce Rabbimizden diliyor, üyelerimiz ve Ispartalı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.