Başdeğirmen’den Özmeral’e Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı, aynı zamanda halen Başkanvekili olan İşadamı Şükrü Başdeğirmen ve ekibi Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Başdeğirmen’den Özmeral’e Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na aday olduğunu açıklayarak çalışmalarına başlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili İşadamı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Otomotiv Sektörü Temsilcisi ve Yönetim Kurulu İşadamı Üyesi Salih Sarıkaya, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Osman Şahlan ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi işadamı Metin Çelik birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen, ve beraberindekilerin ziyaretine Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca da sonradan katıldı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sağolsun Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekilimiz Şükrü Başdeğirmen bizi her zaman ziyaret eder. Ziyaretlerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Mayıs ayında yapılacağı ifade edilen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.