Başdeğirmen'den Toplu Konut Açıklaması

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazetecilerin gündemle ilgili sorulanını yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2019 16:35
Başdeğirmen'den Toplu Konut Açıklaması

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da yerel iktidarla genel iktidarı birleştirdiklerini belirterek; “Çevre Bakanımızdan gerekli desteği aldık. Söz verdiğimiz gibi 5 yılda yapacağımız 5 bin konutun 1500’ünü bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazetecilerin gündemle ilgili sorulanını yanıtladı.

BAŞDEĞİRMEN; “ISPARTA’YI İKTİDARIN NİMETLERİNDENEN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta ziyareti ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Başdeğirmen; “Biz Isparta Ak Parti Beleyesi olarak iktidarın nimetlerinden en iyi şekilde yararlanıp şehrimizi bu yatırımlardan faydalandırmak için varız ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Bilindiği gibi, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

“PROJELERİMİZDEN 8’İ ÇEVREBAKANLIĞINI İLGİLENDİRİYOR

Biz de kendisine şehrimizin kendi bakanlığı ile ilgili olan ihtiyaçlarını aktardık. Zaten, bizim seçimden önce sözünü verdiğimiz ve projelerini hazırladığımız taahhütlerimizin 8’i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ilgilendiren projelerden oluşuyor.

“YAPACAĞIMIZ EN ÖNEMLİ İŞLERİMİZİN BAŞINDA KONUT SORUNU GELİYOR”

Bunların en başında ise konut ihtiyacı geliyor. Bu konuda seçim öncesi gerek emeklilerimizle gerek diğer vatandaşlarımızla defalarca görüşmeler yaptık. TOKİ tarafından yapılacak 300 konutun kurasını geçtiğimiz ay çekmiştik. Şimdi ise diğer konut alanlarını belirledik. Bunlardan birisi de eski Gülkent Hastanesinin bulunduğu alan. Buraya toplamda 2 bin 500 konut yapacağız. Ancak, ilk etapta 1500 konut yapılacak. Bu konutları bir yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.