Başdeğirmen’den Zafer Kutlaması

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2014 13:57
Başdeğirmen’den Zafer Kutlaması

30 Ağustos tarihinin Türk Milleti açısından bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Aziz milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği cansiperane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 92’inci yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bağımsız yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya güçlü biçimde duyurduğumuz 30 Ağustos Zaferi, ulusumuzun ve ordumuzun yurt sevgisinin, özverisinin, kurtuluş inancının haksızlığa boyun eğmeyen onurlu duruşudur. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zaferi, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır. Türk milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve yüce Türk milletinin azim ve kararlılığının tüm dünya uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 92’inci yıldönümünde, Büyük Önder ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. İşadamları olarak da onların kurduğu bu büyük ülkeyi medeniyet yarışında en ön sıraya taşıyacağımıza söz veriyor, başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. “

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.